Scheepsschroeven
en meer.
Vakkundige en gecertificeerde reparatie en verkoop van scheepsschroeven. Reparaties en modificaties worden uitgevoerd door gekwalificeerd en ervaren personeel volgens door klassenbureaus goedgekeurde procedures. In onze werkplaats in Amsterdam of op locatie wereldwijd, ook onder water. Hoge kwaliteit, flexibel, onafhankelijk, altijd bereikbaar en betrouwbaar. Die extra ‘mile’ leggen we graag voor u af.

OVER ONS

Oprichters Rob Plug en Danny de Boer besloten in 1999 afscheid te nemen van hun toenmalige werkgever Leader In Propeller Systems (LIPS) NV, Nederland, en in de Amsterdamse werkplaats voor zichzelf te beginnen. Zo’n 12 jaar later kwam ook Danny’s zoon Rico de Boer aan boord. Inmiddels werkt een team van deskundige, ervaren en bevlogen vakmensen bij Plug en de Boer, nu wereldwijd een begrip.

 

Plug en de Boer levert hoogstaande kwaliteit en uitzonderlijke service. Het bedrijf staat letterlijk dag en nacht voor u klaar en helpt u snel weer op weg. Reparaties aan scheepsschroeven worden vakkundig uitgevoerd op de werkplaats in Amsterdam, wereldwijd op locatie of zelfs onder water. Kortom: niets is ons team te veel.

“Een scheepsschroef komt soms als schroot binnen en verlaat onze werkplaats na reparatie weer als een glanzend, zo goed als nieuw product. Dat vinden we nou mooi!”

Kiezen voor
Plug en de Boer betekent: